top of page

WIE ZIJN WIJ?

Multitechniek BV is een multidisciplinaire dienstverlener op het gebied van klimaatbeheersing en luchtbehandeling. Onze adviezen en oplossingen zijn altijd objectief, omdat wij niet gebonden zijn aan vaste leveranciers en aannemers.

Deze onafhankelijkheid garandeert optimaal functionerende systemen en installaties voor elk klimaatvraagstuk.

 

Multitechniek BV stelt zich graag op als betrouwbare partner in projecten van alle soorten en maten. Zo hebben wij al succesvol klimaattechnisch maatwerk afgeleverd in woningen, bioscopen, computerruimtes, hotels en bedrijfspanden. Wij delen graag onze expertise en ervaring, maar staan ook open voor nieuwe ideeën om tot het beste resultaat te komen. Ons uitgebreide netwerk van specialisten stelt ons in staat om over de grenzen van onze eigen specialismen te kijken en zodoende de opdrachtgever in al zijn behoeften te voorzien.

 

Directie

André de Jong

Functie Directeur

Mobiel 06 53 264 724

 

Bereikbaar

maandag t/m vrijdag

8:00 uur - 17:00 uur
 

Na jaren in dienst bij een klimaattechnische installateur besloot André, ambitieus als hij is, in 1993 Multitechniek BV op te richten. Behalve als directeur is hij actief als hoofdinstallateur bij Multitechniek BV.

Ineke Sahuleka

Functie Administratie - personeelszaken

Kantoor 0183 622 085

 

Bereikbaar

dinsdag en donderdag

9:00 uur - 17:00 uur

Sinds de oprichting van Multitechniek in 1993 is Ineke de contactpersoon geweest voor klanten, leveranciers en andere relaties.

Daarnaast is zij mede-verantwoordelijk voor de afdeling personeelszaken.

bottom of page